Ny vildmark med vinterljung och viol

  Ny vildmark – En ny trend i trädgården: vildmark. Gillar du att vara ute, fåglar, fjärilar och upptagna bin och en okratad trädgård? Då är den “nya vildmarksträdgården” något för dig. ‘Unexpected Wild’ är trädgårdstrenden som fokuserar på naturen. Trädgården ser lätt igenvuxen ut och trädgårdsväxterna i mjuka toner verkar komma direkt från naturen. Tillbehör och basmaterial har ett naturligt, mjukt, rent utseende.

  Ny vildmarksträdgård
  Naturligt täcke
  Naturen ges utrymme. Man lämnar saker som de är och krattar absolut inte trädgården fanatiskt. Du sopar bara löv från terrassen och stigarna. Du kan lämna dem bekvämt i gränserna och under träd och buskar. Alla typer av nyttiga djur övervintrar mellan och under löven. Lövtäcket fungerar som ett isolerande lager som skyddar växter och blomlökar mot frost. Bladen bryts ner av sig själva och det är i sin tur mat för jorden.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *